desember 2011

Antikk illustrasjon av Marie Antoinette

 

Dette tror jeg må være den flotteste illustrasjonen av Marie Antoinette jeg har kommet over til nå! :) Hvis noen vil bruke illustrasjonen på sin blogg, har jeg lagt ut en "embed kode" på Antikke Illustrasjoner, så da er det bare å kopiere/lime inn koden. Trykk HER for å komme til koden.

 

Makroner aka mmmakroner...

 

Makroner à la Caroline, Siri, Lillebell og Line :)

 Good times!

Det er noe muffins...

 

 

I går hadde jeg lyst på noe godt å sette tennene i, men hadde ikke lyst å bruke lang tid på å lage noe eller å kjøpe noe ferdig (les: kjedelig) fra butikken, så da ble løsningen Regals Jordbær Cupcakes.

 Å lage muffins-røren var veldig fort gjort. Det eneste jeg gjorde var å tilsette 1 dl vann til muffinsblandingen i pakken, og så klart røre litt. De små rakkerne var i ovnen i løpet av 5 puslete minutter. På pakken stod det at de skulle stå i ovnen 15-20 minutter, og ubesluttsom som jeg er fikk muffinsene godgjøre seg 17 min før jeg tok de ut. Var veldig imponert over hvor mye de hadde hevet seg, men dessverre sank de igjen, så gleden varte dog ikke lenge.


Etter at muffinsene (sier muffins fordi de sank såpass mye...) hadde kjølnet var det tid for del 2 av dette intrikate prosjektet: Toppingfyll.


Jeg satte all min lit til at rosa, kvalmende topping skulle gjøre mine innsunkne muffins om til svulmende cupcakes. Slik skulle det dessverre ikke gå. Smøret gjorde den rosa toppingen mer oransje-aktig, så jeg hadde i litt lilla konditorfarge. Så langt, så bra. Katastrofen derimot, skyldtes nok at jeg tilsatte ca. 4 ss kremost til blandingen. I utgangspunktet skulle toppingen bare bestå av pakkens Toppingmix, 2-3 ss vann og 50 gr smør. Etter min smak ble dette faktisk litt for søtt, og så prøvde jeg altså å justere med litt kremost. Dette eksperimentet førte til at toppingen ble altfor rennende, men smaken derimot? Mmmye bedre!

 Alt i alt så ble det kanskje ikke cupcakes på meg, men jeg endte opp med noen veldig gode muffins i stedet! Selve muffinskakene var faktisk blant de bedre jeg har smakt, så jeg ser ikke bort ifra at jeg kommer til å gjøre et nytt forsøk. I så fall kommer jeg til å bytte ut  halvparten av smøret med kremost.

Dame de Coeur

Bak denne bloggen sitter en liten frøken på 22 år, som er halvt fransk, halvt sunnmøring, og heter så mye som Annabelle.

Introduksjon: Om Dame de Coeur

bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategorier

Arkiv

hits