Kreativitet

Håndlaget telysholder

Upcycling, eller oppsirkulering som det må bli på norsk, synes jeg er en veldig fin ting, og her har et sennepsglass fått nytt liv som telysholder.

Jeg har pyntet glasset med svart organzabånd og organzastoff, noen akrylsteiner og to flotte hodeskaller. Oppi glasset har jeg hatt små pyntesteiner for å dekke til telyset.

Ble veldig fornøyd med hvordan de to hodeskallene danner et hjerte, det får meg til å tenke på den tragiske kjærlighetshistorien om Romeo og Julie...Kanskje jeg skulle laget et lite banner eller noe der det står "THE REUNION" på?

Hva synes du?

Eske i vintage-stil

 

Tidligere te-eske

Framside

Bakside

Denne te-esken var så fin, at det virket bortkastet å bare kvitte seg med den etter at den var tom for te... Og dessuten trengte jeg noe å ha tørkede blomster i, så da var saken klar :)

Tok esken fra hverandre, dekket den med brunpapir, og limte den sammen igjen. Så dekorerte jeg med litt scrappe-ting, og dett var dett. Finito!

Gikk litt for fort i svingene da jeg skulle lime den sammen, så den ble ikke helt i vater...Men men, Pobody's Nerfect!

Kreativt mini-prosjekt

Har hatt lyst å prøve meg på decoupage en god stund nå, men det har liksom ikke blitt noe av. Kan vel egentlig ikke kalle dette for decoupage, for jeg har ikke brukt lakk, men nå har jeg i det minste fått prøvd litt. Veldig gøy å være kreativ og leke seg, uten at det måtte bli "perfekt". Har et par ting i tankene som kunne trengt en aldri så liten makeover, så jeg mistenker at det blir flere slike prosjekter i fremtiden...

 

Et lite kort med roser :)


Notatbok som har blitt brukt til dagbok.
Steg-for-steg: Lag søt mini-boks1. Skriv ut templat fra Mirkwood Designs.Velg den som heter "Tiny cube".

2. Lim templatet på en pappkartong. Jeg har brukt en som har vært frokostblanding i. Siden innholdet har vært i en plastikkpose, er det ikke noe søl på kartongen.

3. Klipp fort rundt linjene. Dette er bare for å se formen bedre når du limer på papiret som skal være på utsiden.

4. Lim dekorativt papir på motsatt side av kartongen.

5. Legg under noe tungt mens limen tørker.

6. Brett langs linjene. Klipp der det er nødvendig, men vent med å gjøre det skikkelig, siden papiret sklir litt tilbake når du bretter det.

7. Vær nøye denne gangen, og klipp ut.

8. Brett, og lim sammen.

9. Dekorer :)

 

Blogglisten
 

Bilder: Blomsterbilder (photoshop)


Dame de Coeur

Bak denne bloggen sitter en liten frøken på 22 år, som er halvt fransk, halvt sunnmøring, og heter så mye som Annabelle.

Introduksjon: Om Dame de Coeur

bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategorier

Arkiv

hits