Alt annet

Morsdag: Gratulerer med dagen!

 

Heder og ære, og kaker og kort og gaver, dette ønsker jeg for alle mødre, og spesielt ønsker jeg min kjære Mamma en god morsdag!

 

Takket være Dorothea Schjoldager og Karen Platou, hyller vi i dag våre mødre for 92-gang i Norge. De to Oslo-kvinnene samarbeidet i 1918 med ideelle organisasjoner, forretningsfolk og massemedia for å gjøre morsdagen til en årlig begivenhet, og 9. februar 1919 ble dagen feiret for første gang.

Traktorbærte for en dag

Da jeg var liten var det mitt største ønske å ha en slik traktor, som jeg kunne sykle rundt på. Det var jo nesten det samme som når de voksne kjørte rundt i bil.

Fikk dessverre aldri traktoren, men her har jeg tydeligvis fått lånt en :)Melder dette bildet på fotokonkurransen her. Fristen er til neste fredag, og tema er Transportmiddel, hvis flere vil melde seg på :)

Nytt design

Har brukt de siste dagene til å sette meg inn i litt html og css koder, og nå har jeg endelig et design jeg er fornøyd med...i det minste for øyeblikket!

 

Litt prøving underveis...Gjorde ikke så mange forandringer, men synes det ble stor forskjell: Byttet bakgrunn og header, gjorde bloggen smalere, og fjernet noen ting fra sidemenyen.

Ville at designet skulle passe til det jeg skriver om, så det ble jo så klart en vintage/antikk inspirert stil! La også inn et hjerte i headeren, siden bloggen heter Dame de Coeur (Hjerterdame)...Jeg elsker det.

Kjenner jeg blir mer motivert til å skrive blogginnlegg, når jeg synes bloggen ser fin ut også :)

Vad tycks?

Vinner av smykke

Gratulerer så mye til Hilde, som skrev kommentar nr. 14: "Jeg beundrer Lady Gaga helt utrolig mye. Hun er så utrolig inspirerende på så mange måter, stilen, personligheten alt! Hun driter i hva alle sier om henne og er en fantastisk kvinne som jobber for så utrolig mye bra."

Send adressen din til annabelle_gv@hotmail.com, så sender jeg smykket til deg i morgen :)


La merke til at vinneren av den forrige konkurransen også ble trukket ut som nr. 14, men det er helt tilfeldig, selv om det er litt snålt.

Vinner trekkes i morgen

Vil bare minne om at vinneren av smykket trekkes i morgen, så det er fortsatt litt tid til å melde seg på konkurransen. Og så vil jeg si tusen takk til alle som har deltatt til nå. Kommentarene dere har lagt igjen er helt utrolige, og jeg blir både inspirert og rørt av det dere skriver. Hvis noen  vil skrive gjesteinnlegg om en inspirerende kvinne, er det bare å sende mail til meg på annabelle_gv@hotmail.com. Igjen, tusen, tusen takk <3 Og lykke til!

(Klikk her  for å komme til konkurransen)

Konkurranse og Hypatia

Hipp hurra, så mange fine, fine kommentarer på konkurransen! Ser flere kvinner jeg beundrer der også, og veldig søtt at så mange har skrevet om mødrene sine :) Hvis jeg ikke skulle skrevet om mamma, hadde jeg nok valgt som Rødhette: Hypatia. Den kvinnelige filosofen fra antikken <3 Det kommer garantert et innlegg om henne, men det vil jeg bruke god tid på, slik at det blir så bra som mulig. I mellomtiden, for de som er interessert, har jeg funnet en dokumentar om henne, og tiden hun levde i:

Del 1:

 

Del 2:

Hypatia del 2/5

Del 3:

Hypatia del 3/5

Del 4:

Hypatia del 4/5

Del 5:

Hypatia del 5/5

Konkurranse: Vinn håndlaget smykke i vintage stil

Syntes det var kjempe gøy at så mange deltok sist, så nå er det dags for en ny konkurranse :)

Trekker ut en vinner førstkommende onsdag, og sender smykket allerede torsdag dersom jeg mottar adresse tidsnok.

For å delta: Skriv navnet til en kvinne du beundrer i kommentarfeltet.

Det er ekstra gøy hvis du skriver hvorfor du beundrer den kvinnen du valgte, men det er ikke nødvendig :)

Husk å fylle inn feltet for e-mail adresse!

Ugjenkjennelige makroner


Jeg har lagd makroner en håndfull ganger tidligere, og blitt ganske fornøyd med resultatet. Dog ikke denne gangen!

Gjorde to ting annerledes denne gangen, så det er ikke helt godt å si hva som gikk galt. Fryktelig, fryktelig galt...

Ville prøve å kutte ned på kaloriene, så jeg byttet ut melisen med sukrinmelis. Hadde også gått til innkjøp av lilla konditorfarge, som skulle være veldig bra.

Dessverre ble makronene aldri ferdig, så jeg lot dem stå ca en halv time i ovnen, før jeg ga opp. Da hadde makronene blitt grønne, samt litt småsvidd, men ikke i nærheten av å være ferdige.

Sukk. Ble ikke makroner på meg gitt.

 

Makron, karbonade eller hundebajs? 

 


Namnam.

 

Ett klikk kan forandre mye

Ved å gå inn på sidene til GreaterGood Network, og klikke på "Click Here" knappene opptil èn gang for dag, kan du gjøre mye godt. Sponsorer betaler for ditt klikk, så det er helt gratis å hjelpe.

 

The Hunger Site:

The Animal Rescue Site:


The Breast Cancer Site:

The Child Health Site:The Rainforest Site:


The Autism Site:

 

 


The Literacy Site:

The Veteran Site:

Det er godt å være pus...

...når sola skinner!

Her er noen bilder av Leo som nyter sommerværet:
Dame de Coeur

Bak denne bloggen sitter en liten frøken på 22 år, som er halvt fransk, halvt sunnmøring, og heter så mye som Annabelle.

Introduksjon: Om Dame de Coeur

bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategorier

Arkiv

hits